Bedrijven en zakelijke inrichting – imago-styling

De inrichting van een bedrijfsmatige/zakelijke omgeving roept misschien een sober gevoel op. Ik heb dat gevoel niet. Ik zie het als een kans om te laten zien wie je bent en wat je als bedrijf doet. De inrichting en aankleding is naast je product en personeel het visitekaartje van je bedrijf. Een visueel verlengstuk van de kernwaarden van je bedrijf.

Een goed ontwerp kan een prachtig samenspel opleveren. Een functionele inspirerende werkruimte en optische weergave van wat je bent en doet. Dat is de gedroomde combinatie waar ik naar zoek. Een combinatie die ik ook al op diverse locaties heb gevonden, kijk maar eens rond bij eerder gerealiseerde projecten; HUIJS klaar

Het begint voor mij met luisteren. Luisteren naar de wensen. Ik bedenk en presenteer een passend plan met argumenten en impressies wat ik voor jouw bedrijf voor ogen heb.

Kantoor

HUIJS ontwerpt een functionele bedrijfsruimte met een thuisgevoel waarin tevens de identiteit van je bedrijf het beste tot zijn recht komt. Het doel is het creëren van een prettige inspirerende werkomgeving voor jou, je personeel en uiteraard een inspirerende ontvangst voor je klanten.

Winkel of showroom

HUIJS ontwerpt de ideale lay out of productpresentatie van een winkel. HUIJS verzorgt tevens de visual merchandising en styling, aansluitend bij je winkelconcept. Het doel is het creëren van een unieke winkelbeleving voor je klanten en het stimuleren van de verkoop.