Inspirerende showroom

Wij willen een ontwerp voor een showroom waar de klant geïnspireerd wordt en waar daarnaast de collectie kan worden gepresenteerd. Dat was de opdracht die ik kreeg van Housing Heroes.

Ik heb ervoor gekozen om in op maat gemaakte stalen ‘cubes’ de verschillende woonstijlen te presenteren. Op deze manier kun je in een kleine ruimte een heel goed beeld krijgen van vloeren, behang en raambekleding.

Housing Heroes levert in opdracht van bouwontwikkelaars een complete ‘woonklaarservice’. Het doel is daarbij de kopers volledig te helpen en ontzorgen bij het personaliseren van de aangekochte nieuwbouwwoning. Met eigen stylisten en een wooncoach krijgt de koper één aanspreekpunt gedurende de hele woonreis. Door begeleiding op maat wordt er een heus droominterieur gecreëerd.

Naast dat ik het ontwerp voor de showroom heb mogen maken ben ik tevens één van de stylisten die in samenwerking met Housing Heroes de interieurontwerpen maak. Een samenwerking die niet alleen zeer prettig verloopt, maar die door het bundelen van onze krachten de ontwerpen automatisch naar een hoger niveau tillen.